به گزارش همشهری آنلاین، شهرداری آمل به عنوان متولی امور زیرساختی شهری در یکی از چهار شهر بزرگ مازندران از فروردین امسال اقدام به اجرای طرحهایی در حوزههای مختلف زیباسازی، زیرساختی و گردشگری شهری کرده که به گفته شهردار این شهر بهرهبرداری از آنها تا پایان سال میتواند تحولی در فضای شهری و اجتماعی آمل ایجاد کند.
سید حمید هاشمی با اشاره به در حال اجرا بودن ۱۳ پروژه بزرگ شهری به طور همزمان در آمل گفت: در طرحهایی که برای سال ۱۴۰۰ آمل تعریف شده ابعاد مختلف شهری اعم از توسعه زیرساختهای رفاهی، بهبود وضعیت ترافیکی، مدیریت پسماند، گردشگری شهری و زیباسازی شهری مد نظر قرار گرفته است.
وی با اشاره به عبور رود هراز از مرکز شهر آمل و قابلیت بالای این فرصت برای زیباسازی شهری و افزایش سرانه تفریحی در آمل، اظهار کرد: اجرای فاز ۱ و ۲ پروژه توسعه گردشگری پارک ساحلی هراز یکی از پروژههای مد نظر برای سال جاری است که آغاز شده است.
این مسئول از برنامهریزی برای اجرای پیادهراه در هسته مرکزی شهر آمل خبر داد و گفت: ساخت رمپهای مسیر جایگزین پروژه پیادهراهسازی هسته مرکزی آغاز شده است. به منظور اجرای پروژه پیادهراه در هسته مرکزی آمل به مسیرهای جایگزینی نیاز داریم که پس از مطالعات قرار شد رمپهایی برای تغییر مسیر حرکتی و باز شدن گرههای ترافیکی موجود در میدان شهدای مدافع حرم و حرکتهای یکطرفه از شمال به جنوب و بلعکس و نیز حرکتهای شرق به غرب در نظر گرفته شود.
به گفته وی دو رمپ در محدوده شهید بهشتی و میدان شهدای مدافع حرم بود که در ورودی بلوارشهید بهشتی رمپ موجود اصلاح میشود تا با قوس ملایم و عرض مناسب تخلیه ترافیک از جنوب به شمال به صورت یک طرفه انجام شود. ساخت ساختمان جدید شهرداری برای اجرای پروژه پیادهراهسازی هسته مرکزی نیز از دیگر پروژههای آغاز شده شهرداری آمل است.
شهردار آمل زیباسازی و بهبود سیمای شهر آمل بر اساس معیارهای هویتی و تاریخی این شهر را نیز از دیگر برنامهها و اولویتهای این شهرداری عنوان کرد و افزود: به موازات پروژه پیادهراهسازی هسته مرکزی، اجرای سنگ فرش پیادهرو خیابانهای شهر در بلوار امام رضا(ع) و خیابان مدرس و اجرای سنگ فرش بازار قدیم آمل جنب تکیه مشائی نیز آغاز شده است.
هاشمی از آغاز به کار پروژه اجرای سقف سنتی بازارهای قدیمی آمل نیز خبر داد و افزود: آمل یکی از معدود شهرهای شمالی است که بازارهای قدیمی آن هنوز برپاست. با بهسازی این بازارهای قدیمی تلاش مینیم که هویت تاریخی این شهر را حفظ کنیم و از این ظرفیت برای رونق گردشگری شهری نیز بهره بگیریم. اجرای سقف سنتی بازارهای قدیم آمل شامل «نوراسته» و «چهارسوق» در همین راستا انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: پارسال سقف سنتی راسته نمدمالان توسط شهرداری انجام شد و در ادامه این طرح تصمیم گرفته شد که امسال سقف بازار نوراسته به طول ۲۶۰ متر و سقف بازار سنتی چهارسوق به طول ۳۰۰ متر با همان ساختار و معماری سنتی بهسازی شود.
به گفته این مسئول ساماندهی ورودی شهر آمل از محور هراز به عنوان یکی از دروازههای اصلی ورود به مازندران نیز در دستور کار شهرداری آمل قرار گرفته است.
شهردار آمل از آغاز به کار راهاندازی خط پردازش زباله در این شهر نیز خبر داد و گفت: ماجرای مدیریت پسماند در آمل طی سالهای اخیر بارها مشکلساز شد. یکی از راهکارهای درست برای مدیریت پسماند کمحجمسازی و جداسازی زباله خشک از زباله تر است که با همین هدف قرار است خط پردازش زباله از مبدأ در آمل راهاندازی شود.
هاشمی از ورود پارت نخست قطعات و تجهیزات این خط پردازش زباله به آمل خبر داد و اظهار کرد: این خط روزانه ۲۵۰ تن زباله را میتواند پردازش کند که نقش مؤثری در کاهش حجم زباله آمل دارد. برای اجرای این پروژه قرارداد ۱۳ میلیارد تومانی بین شهرداری آمل و شرکت صنعتی شهاب خودرو منعقد شده و قرار است پیمانکار پروژه را در دو فاز اجرا کند.
وی افزود: شرکت شهاب خودرو در حال حاضر ساخت پارت دوم قطعات را آغاز کرده و شهرداری آمل نیز در حال تدارک مقدمات لازم به منظور احداث سوله و استقرار خط پردازش در مکان جانمایی شده است .در حال حاضر قطعات فاز نخست پروژه وارد محوطه شده و طبق قرارداد پارت بعدی قطعات خط پردازش اواخر اردیبهشت وارد آمل میشود.
شهردار آمل پروژههایی مانند اصلاح هندسی میدان شهیدان محمدزاده به منظور کاهش ترافیک شهری، ساخت بازار پاسداران با هدف جابجایی بازار تقاطع فجر در چهارراه فرهنگشهر، اجرای ۳۱ کیلومتر شبکه فیبر نوری به منظور ارائه خدمات الکترونیک و تحقق اهداف شهرهوشمند با مشارکت و سرمایه گذاری ایرانسل، ساماندهی کوچه امامزاده ابراهیم(ع) و نصب چراغ روشنایی دکوراتیو در شهر را نیز از دیگر پروژههای آغاز شده و در حال اجرای شهرداری آمل بیان کرد.
نظر شما